Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Trim dit hår med præcision


Kategori: Krop og velvære

Med Remington HC5960 kan du let trimme håret med 0,1 mm præcision
Remington har lavet en undersøgelse af kvinders forberedelser inden en aften i byen. Undersøgelsen dækker 9 europæiske lande. Vi ved godt at kvinderne bruger langt tid på at gøre sig lækre, men undersøgelsen viste faktisk at 49% af danske kvinder bruger mere end 45 minutter på at gøre sig klar til en bytur, kun slået af de russiske kvinder, hvor det var 57% der brugte længere end 45 minutter. De hurtigste til at komme ud af døren er de tyske kvinder, her viser undersøgelsen at omkring en tredjedel kan gøre sig klar på under 19 minutter. Selvom de europæiske kvinder ikke er lige langt tid om at style sig, så er der ligheder i forhold til hvad tiden bliver brugt på. For alle lande gælder det at over halvdelen af kvinderne skifter tøj mere end en gang før de kommer ud af døren. Remington har også fået lavet en undersøgelse der drejer sig om os mænd. Det viser sig at danske mænd er de mænd i undersøgelsen der bruger længst tid foran spejlet inden en tur i byen. Hele 34% bruger mere end 30 minutter på at gøre sig klar. Vi bruger mere tid end f.eks. Rusland (26% bruger mere end 30 minutter), Italien (17%) og Tyskland (14%)

Måske de danske mænd kunne spare noget tid inden byturen hvis man lige fik trimmet lokkerne lidt i forvejen. Remington har lavet en rigtig lækker trimmer, model HC5960, som jeg har set lidt nærmere på.

Remington HC5960 er en trådløs trimmer med touchskærm og motoriseret indstilling af klippelængde.Det bliver leveret med oplader, 3 afstandsstykker, rensebørste, ekstra ladekabel og et opbevaringsetui.Maskinen er lavet i flot højglans, med sølvfarvede detaljer, og et solidt selvslibende titaniumbelagt skær. Den har et display der viser den aktuelle længdeindstilling, forventede batteritid, og indstilling for klippehastighed.To af de medfølgende afstandsstykker gør at man kan vælge en klippelængde fra 3 mm til 42 mm, med trinløs indstilling. Det sidste afstandstykke er fast indstillet på 1,5 mm til f.eks. at trimme skægstubbene med. Når man har monteret en af de justerbare afstandsstykker, så indstiller man afstanden ved at trykke på touchknapperne, så flytter en motor afstandsstykket frem eller tilbage, med helt ned til 0,1 mm indstilling. Den aktuelle afstand kan aflæses på displayet.Man kan også indstille hastigheden på klipperen i tre niveauer, alt efter hvor kraftigt ens hår er. Det gøres også med en touchknap. Når Remington HC5960 er indstillet, så skubber man en kontakt på siden der låser indstillingerne, og starter maskinen. Det er således ikke muligt at komme til at ændre på klippeafstanden ved en fejl mens kan bruger maskinen.På modsatte side af start knappen, sidder en kontakt hvor man skal indstille hvilket afstandsstykke man har monteret, så man får de korrekte udlæsninger på displayet.Opladningen ske via et USB stik i bunden af Remington HC5960. Der medfølger en netadaptor der passer ind i stikket, men den kan også oplades via en almindelig USB oplader, eller en computer. Ganske smart, hvis man skulle få smidt opladeren væk.Remington HC5960 klipper rigtigt godt, og tager man afstandsstykket helt af, så kan man med forsigtighed klippe helt ned til 0,5 mm uden at nive huden.
Det er lidt lir med touchskærm og motorstyret afstandsstykker, men nogle gang skal man bare lidt gadgets til den personlige pleje :-) Og Remington HC5960 er bestemt ikke kun en gadget, den klipper præcist og virker solid når man bruger den. Og opladning via USB synes jeg personligt er et genialt træk.

For mere info om Remington HC5960 se Remingtons homepage

Remington HC5960 er set til ca 800 kroner.


Lørdag d. 15 november 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: