Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Flotte hjernevridere


Kategori: Gadgets

Hanayama laver en lang række lækre hjernevridere, støbt i metal.
Hanayama er en japansk legetøjsproducent der specialiserer sig i metal puslespil i forskellige sværhedsgrader. Jeg har haft fingrene i en stribe af dem i den vanskelige ende af skalaen.De er alle lavet i solidt metal, med en rigtig lækker finish. De hedder da også Cast Puzzles, for at indikere at de er støbt.
Målet med de forskellige puslespil er at adskille delene, og derefter samle dem ingen. Ofte så volder det lige så mange problemer at få dem samlet efter man har fået skilt det ad.Der er forskellige måder man skal tilgå de forskellige puslespil. Nogle af dem kræver at man opdager et enkelt "trick" for at få dem adskilt, andre kræver man virkelig undersøger hvordan delene sidder sammen inden man går i gang. Og så er der nogle hvor jeg simpelthen ikke kunne finde en taktik der virker, her gælder det vist bare om at forsøge forskellige ting indtil der er noget der virker.

De bliver leveret i æsker med en sværhedsgrad uden på, markeret med en terning. Alle dem jeg har prøvet er enten 5 eller 6 i sværhedsgrad, og jeg må indrømme at det langt fra alle jeg har fået skilt ad endnu...Puslespillene er god træning af ens evne til at forstå og løse rummelige problemer, god træning af ens fingerfærdigheder og også en god øvelse i at styre ens frustrationer når tingene ikke virker som man tror ;-)

De har alle det til fælles at man skal ikke bruge kræfter på at løse dem, ender man med at tage hårdt fat, så har man ikke fat i den rigtige løsning.

De er alle så flotte at de sagtens kan ligge fremme, og så er det helt sikkert at ens gæster lige skal forsøge om de kan finde løsningen.Kvaliteten er høj, og variationen af opgaverne er stor blandt alle Hanayama's Cast puzzles. Perfekt til mandelgaven juleaften, eller bare som en gave til en man vil udfordre lidt.Prisen er i hvert fald ikke skræmmende i forhold til kvaliteten af produktet. Dem jeg har prøvet koster ca 85 kroner stykket.Der medfølger selvfølgelig ikke en løsning i æsken, går man helt og aldeles i stå, så kan man købe en løsning for 1 Euro. Det synes jeg er en god idé, ellers vil man blive fristet til at "snyde", og så forsvinder hele formålet med puslespillene. Og fornøjelsen ved at finde løsningen på et puslespil man har siddet med længe, den er ganske stor.Hanayama Cast Puzzles kan købes hos www.iqleg.dk og www.faraos.dk


Torsdag d. 11 december 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: