Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Nem opladning på farten


Kategori: Gadgets

Sandberg har lanceret en stribe produkter der gør det nemt at lade sine gadgets op på farten.
Af en eller anden grund så ender de kabler man ruller pænt sammen og kommer i tasken, altid som en stor fuglerede når man skal bruge dem...
Det har Sandberg fundet en løsning på. De har nemlig lige lanceret en række meget korte kabler på kun 15 cm, der er beregnet til at lade sine gadgets op med. De har lavet kabler med stik til både nye og gamle Apple enheder, og et med Micro-USB.Kablerne er desuden flade så de ikke snor sig sammen i tasken. Idéen med korte kabler til opladning er genial, når man kombinerer dem med et USB batteri. Man har jo typisk batteriet i en taske, eller på et bord, når man bruger det, og så har man ikke behov for kabler på 1-2 meter. Kablerne virker fint til både opladning og synkronisering.

Sandberg har også lanceret et nyt USB batteri. Og her har de lavet et batteri der giver rigtig god mening! Man bruger jo nemlig oftest batteriet når man er væk hjemmefra, og så skal batteriet kunne tåle nogle knubs. Og det kan deres Outdoor Powerbank 10400 mAh!
Det er et batteri med høj kapacitet, pakket ind i kraftigt plastik og gummi. Det har desuden gummilåger over stikkene så det også kan tåle lidt vand. Alt i alt et solidt batteri, lige til at smide i rygsækken!Når batteriet er ladet op med det medfølgende USB kabel, så kan må få 3 hele iPhone opladninger (og sjat) ud af det. Man aktiverer opladningen ved at trykke på den grønne knap, og så ser man også hvor meget strøm der er tilbage, indikeret med 4 lysdioder. Efter endt opladning, så slukket batteriet af sig selv.Batteriet har 3 USB stik. Den ene stik er til opladning af batteriet, de to andre kan lade to enheder op samtidigt. Det ene kan levere 1 Ampere, og det andet hele 2,1 Ampere. Det betyder at man også kan lade sin tablet op med batteriet.

Som en ekstra lille feature, så sidder der en hvid lysdiode der kan bruges som en lygte. Man tænder dioden ved at holde den grønne knap nede. Den kaster en lille lyskegle. Den er dog ikke særlig kraftig, men skal nok ses som en nødlygte, evt. til at finde noget i en mørk taske, eller som en lille telt-lygte.For mere info om både de korte Charge and Sync kabler, og Outdoor Powerbank 10400 mAh batteriet, se www.Sandberg.it


Søndag d. 4 januar 2015 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: