Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Vinderne er fundet! - IXO med barbecue forsats!


Kategori: Konkurrence

Vær med i lodtrækningen om to styk Bosch IXO med barbecue forsats!
Konkurrencen er afsluttet, og vinderne er fundet!

De heldige vindere blev:

Rie Ravnholdt Frederiksen
Kresten Bager

Tillykke til vinderne. Præmierne bliver afsendt fra Bosch i starten af det nye år.

Tak til alle deltagerne, og til Bosch for at sponsere præmierne.

Verdens mest populære elværktøj er blevet endnu bedre

Den populære ledningsfri IXO-skruemaskine fra Bosch har fået en makeover og bliver nu lanceret i et mere brugervenligt og strømlinet design og i en ny indpakning. Fra den helt særlige metalkasse til IXO’ens ergonomiske form fremstår det tydeligt: IXO-skruemaskinen er ikke et almindeligt stykke værktøj – og Bosch’ mindste og verdens bedst sælgende elværktøj er nu blevet endnu bedre.Lige til at gå til

Vigtige funktioner er blevet tilpasset, så brugervenligheden er i top: Det er nu nemt og intuitivt at indstille maskinen til at stramme eller løsne skruer, når du fikser legehuset i haven, samler det nyindkøbte klædeskab eller hygger dig med et andet lille gør det selv-projekt. Justeringsknappen er nemlig rykket op på ryggen af maskinen - når du skubber den frem med fingeren, skruer du skruerne i, og når du skubber knappen tilbage, skruer du dem ud. Lyset på boremaskinen kan også tilpasses: Lysdioden, der sidder på spidsen af IXO’ens hoved, udsender et hvidt lys, der kan indstilles til at lyse fokuseret som et spot eller til at lyse en større del af arbejdsområdet op – afhængig af behov.

Den nydesignede IXO oplades via et USB-ladekabel, der giver en reduceret opladningstid, så værktøjet hurtigt er klar til nye projekter.
Solgt i 14 millioner eksemplarer

Markedets mindste boremaskine fra Bosch er stadig et hit, når der skal fikses alt fra kreative til praktiske småprojekter i og uden for hjemmet. På verdensplan er der solgt mere end 14 millioner eksemplarer, siden IXO blev lanceret i 2003. Det gør maskinen til verdens mest populære elværktøj. Den er både et praktisk alternativ til de større traditionelle skruemaskiner og et smart bekendtskab i nærmest alle situationer:
Udstyret med de rette forsatser kan IXO fx både skære, skrue om hjørner, tænde op i grillen, åbne vinflasker og krydre maden.

Konkurrence

Og nu kan DU vinde en IXO leveret med en barbecue forsats. Barbecue forsatsen blæser luft ned over kullene og gør dem hurtig klar til madlavning, perfekt når sommeren kommer igen.Der er en IXO med barbecue forsats til to heldige vindere. Alt du skal gøre er at sende en mail til konkurrence@bossman.dk , med teksten IXO i emnefeltet. De heldige vindere af lodtrækningen vil blive fundet d. 22. december og vi vil efterfølgende blive offentliggjort på bossman.dk.

Præmierne forventes leveret i begyndelsen af januar. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Bossman.dk afholder konkurrencen i samarbejde med Bosch, der står for afsendelsen af præmierne. Præmierne sendes kun til danske adresser.

Held og lykke!


Torsdag d. 19 november 2015 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: