Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Drømmer du om USA?


Kategori: Blandede

3 billige måder at besøge USA på
Mange danskere drømmer om en tur til Guds eget land, men for mange er det stadig en meget dyr fornøjelse at rejse over Atlanten med udgifter til blandt andet flybilletter, hoteller og restaurantbesøg. Men det behøver det slet ikke at være i dag. Der findes mange måder at komme til USA på, uden at det skal koste kassen. Så hvis du godt kunne tænke dig en billig rejse til USA, så kommer der her tre simple tips.

Tag på udveksling på et amerikansk universitet


En billig måde at komme til USA på i længere tid, er ved at tage på et udvekslingsophold i USA. Du har sikkert hørt, at det er rasende dyrt at studere i USA, men det er nok fordi amerikanske serier og film giver os det indtryk, at hele USA studerer på eliteuniversiteter som Harvard og MIT. Men det er ikke tilfældet.
En lang række danske universiteter har samarbejdsaftaler med amerikanske universiteter, så du slipper for at betale undervisningsgebyr. Derudover kommer man til at opleve nogle andre dele af den amerikanske kultur og derudover, så er priserne i resten af USA, sammenlignet med eksempelvis New York eller Miami hvor mange danskere tager på ferie, lavere hvilket også vil gøre dit ophold væsentligt billigere. Udover at få betalt sit ophold giver de danske universiteter ofte også et tilskud til flybilletten. Ellers kan man søge om legater og på den måde minimere sine egne udgifter imens man er af sted.
Mange danskere valfarter således hvert år til USA for at læse, blandt andet på San Diego University i Californien, der er blevet en ren danskerkoloni i løbet af de sidste ti år.

Søg job i USA – og tag dine dagpenge med


En anden metode man kan benytte sig af, hvis man gerne vil kombinere business og pleasure, er at søge job i USA. Hvis man er på dagpenge, kan man ofte tage dem med til udlandet, imens man søger job. Her er det også muligt at opholde sig i 90 dage ad gangen i USA. Så hvis man gerne vil opleve USA, kan man altid gøre dette på denne måde og faktisk få penge for det. Hvis man rent faktiske ender med at finde et job, skal man dog igennem en længere proces for at opnå en permanent arbejdstilladelse, før man kan komme i gang.
Hvis du stadig studerer, men har planer om at prøve lykken i USA, når du engang bliver færdig, så er det en god ide at tage en snak med en a-kasse for sammen at lægge en plan. Hvis du gerne vil finde en a-kasse, der kan hjælpe dig med dette, kan du få et overblik hos siden billigakasseguide.dk

Flyv som kurier til USA


En sidste måde man kan komme billigt til USA på og samtidig slippe let igennem hele visum processen er ved at flyve som kurier til USA. Dette lyder gammeldags, men en lang række virksomheder er stadig interesseret i at få fragtet varer over Atlanten på denne måde.
Alternativt kan man også spørge, om der er noget der skal fragtes til Danmark eller Europa på vejen tilbage.
Det amerikanske militær har baser i hele verden, og især i Tyskland, og de betaler ofte rundhåndet for at få fragtet varer frem og tilbage på denne måde. Ved at gøre dette, kommer man hurtigt til at tjene nogle gode og lette penge som man kan bruge når man kommer frem. Andre gange vælger virksomhederne at betale hele ens flybillet .Lørdag d. 13 august 2016 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: