Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Luminoodle, en solid udendørs lyskæde


Kategori: Gadgets

Luminoodle er en USB lyskæde med mange anvendelsesmuligheder
Der findes et utal af lygter og lamper til udendørsbrug, men Luminoodle er anderledes end andre lamper på markedet. Luminoodle er en vandtæt lysslange der bliver strømforsynet via USB. Den er rettet mod udendørsfolket, og kommer med forskellige muligheder for ophæng. Modellen jeg har prøvet, fra www.campingshop.dk , er 150 cm lang, men der findes også en 300 cm udgave. Den bliver leveret i en pakke der minder om indpakningen til frysetørret turmad.

Luminoodle er lavet i hvid silicone, og har en stribe hvide lysdioder indbygget. Den har en lysstyrke på 180 lumen og det er faktisk kraftigt nok til at kunne orientere sig i et lokale, eller til at lyse en lejrplads op.

Luminoodle er pakket i en hvid opbevaringspose, og i posen finder vi også 3 orange ophæng så man kan hænge Luminoodle fra grene eller andet.

På selve Luminoodle er der også 3 kraftige magneter, som man kan bruge til at hænge den op.I enden er der en løkke, der ligeledes giver endnu en god mulighed for at hænge den op.USB stikket på den er af typen der kan vende begge veje, den er derfor nem at slutte til et USB batteri selvom det er blevet mørkt.Transportposen er lavet i tyndt hvidt nylon og kan bruges til at bløde lyset fra Luminoodle op, og har man en kompakt batteripakke så kan man have både batteri og Luminoodle i posen, og bruge den som lanterne.Jeg har testet brændetiden med et USB batteri i høj kvalitet med en kapacitet på 13400 mAh, og her kunne Luminoodle lyse i hele 16 timer!

Luminoodle er et smart, alsidigt produkt med mange anvendelsesmuligheder. Den er vandtæt, men husk dog at det er USB stikket i batteripakken højest sandsynligt ikke, så hold USB batteriet tørt. Men ellers så er der et utal af anvendelsesmuligheder, den kan lyse en lejrplads op i skoven, den kan bruges som arbejdslys hvis man skal arbejde på bilen i mørket, eller som lanterne på bordet til havefesten.Luminoodle koster 249,- og kan købes hos www.campingshop.dk


Søndag d. 6 november 2016 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: