Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Julegaveidéer fra Flying Tiger Copenhagen


Kategori: Gadgets

Vi har modtaget et udvalg af fjernstyret legetøj der er oplagt som julegaver til junior.
Flying Tiger Copenhagen (tidligere blot kendt som Tiger) har en stribe butikker i hele landet, og de har sendt os et udvalg af deres prisbillige fjernstyret legetøj.

Den først af to biler er en Drifting bil.Den er 4-hjulstrukket og er monteret med hårde plastik hjul så man kan køre sidelæns gennem svingene. Der medfølger også 4 gummihjul hvis man vil have lidt mere styr på bilen. Der medfølger endda en lille skruetrækker man skal bruge til at skifte hjulene ud. Styring er lidt primitiv, men det er ret sjovt at få den til at drifte gennem svingene mens man prøver at bevare kontrollen over den.Den har en pris på 150 kroner.

Den næste bil er noget særligt, det er en Wall climbing bil. Det betyder at man kan køre på væggene med den! Det kan den fordi den er ganske let, og har indbygget en blæser der suger bilen fast til væggen. Den er sjov, men bestemt ikke lige til at styre på væggen.Den bliver leveret med en USB oplader, der skal bruges til at oplade bilen med. Den kan også køre som en almindelig bil, man kan nemlig slukke for blæseren. For spare på vægten benytter den ikke radiobølger, men infrarødt lys som man kender det fra sin fjernbetjening. Så man skal huske at pege fjernkontrollen mod bilen.Den koster 200 kroner.

Det næste er noget jeg ikke har set før, nemlig en fjernstyret Slange! Det et naturligvis en slange i plastik, med et sæt hjul under hovedet.
Når den kører så bugter den sig frem og tungen kører ind og ud af munden.Den bliver styret med en infrarød fjernbetjening der er formet som et æg. Den bliver også leveret med en USB oplader der bruges til at oplade slangen med.Fjernkontrollen bliver leveret med batterier. Den er nok mest sjov for de yngste i familien, men forfriskende med et anderledes fjernstyret produkt.

Slagen koster 120 kroner.

Det næste er en lille fjernstyret helikopter. Den er af typen med to kontra-roterende roterer øverst, og en lille, vandret, halerotor. Den er nem at flyve med, de to modsat drejende rotorer giver en indbygget stabilitet i helikopteren. Med lidt øvelse kan de fleste flyve den sikkert rundt i værelset.Helikopteren er styret via en infrarød fjernkontrol, så her skal man også huske at pege fjernkontrollen i helikopterens retning. Den flyver som sagt stabilt og roligt, og bliver leveret med ekstra rotorblade hvis man skulle få lavet en skade under flyvningen. Den har indbygget lys, der kan tændes og slukkes fra fjernkontrollen. Den er bygget i solide materialer, jeg synes det er imponerende at se flere solide metaldele i en helikopter i denne prisklasse.Helikopteren bliver også leveret med en USB oplader, da den har indbygget batteri. Den koster 200 kroner.

Den sidste vi skal se på er en 4 propeller Drone. Den er beregnet til udendørsleg, og den er da også noget større end helikopteren. Men jeg har dog fløjet forsigtigt rundt med den indendørs, og det kan sagtens lades sig gøre hvis passer lidt på med fjernkontrollen.Den flyver glimrende, og er overraskende stabil under flyvning. Også Dronen bliver ladet op via USB, men den er dog radiostyret så man har længere rækkevidde, og behøver ikke pege fjernkontrollen mod dronen under flyvning. Den er nok mest til de lidt størrer børn, da de 4 rotorer spinner ret hurtigt, så man kan skal holde fingrene væk.Dronen koster 300 kroner.

Alle de nævnte produkter kan købes i Flyving Tiger Copenhagens butikker, du kan finde den nærmeste på www.FlyingTiger.com .


Mandag d. 21 november 2016 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: