Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Babyguide


Kategori: Mellem mænd

Tre ting du skal købe før du bliver far
Danmark befinder sig midt i et sandt babyboom og alle forudsigelser og ikke mindst statistikker indikerer entydigt, at 2016 kommer til at få det højeste antal nyfødte børn i flere år og det ser ud til at fortsætte ind i 2017. At blive forældre er dog en stor omvæltning særligt for en rigtig drengerøv og i den forbindelse skal man hurtigt ud og købe en masse nye ting til barnet, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse og netop derfor vælger mange forældre at tage et billig lån for at få det hele med. Så hvis du selv skal være far inden for nær fremtid og gerne vil have en hjælpende hånd, kommer der her en hurtig guide til tre vigtige, men billige ting, du helt sikkert bør anskaffe dig inden du bliver far!

En sengerand til krybben – lad dit barn slå sig løs


Det første man bør skynde sig at få fat i når man skal være far er en sengerand. Og hvad er en sengerand så, kan man spørge sig selv. Det er en plastik- eller stofrand, som man placerer hele vejen rundt i en babys vugge, der hjælper til at beskytte barnet imod at slå sit hoved eller krop imod tremmerne i sin krybe. Sengerande er blevet ualmindeligt populære herhjemme i løbet af ganske kort tid, så hvis man skal være en moderne far skal man sørge for at
anskaffe sig sådan en. Sengerander er også blevet yderst populære at købe som fødselsgaver, så hvis du selv kender nogen der skal være forældre, kan dette også være en rigtig god gave at kaste sig over. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du finde et stort udvalg af sengerander og andet babyudstyr her .

En tyngdepose – red din egen nattesøvn


Et andet ord du ligeså godt kan lære allerede nu, hvis du står foran at skulle være far er ordet ’tyngdepose’. Og ligesom med en sengerand tænker du sikkert, hvad dette er for noget. En tyngdepose er kort fortalt en særligt designet sovepose, som man kan tage i brug, hvis en baby ikke vil sove . En tyngdepose sidder tæt om en babys krop og hjælper i 85% af alle tilfælde til at få børnene til at få en dybere søvn hvilket mindsker risikoen for at de vågner flere gange om natten, hvilket i sidste ende kan være med til at redde dig et par timers ekstra søvn hver nat. Ligesom sengerander er tyngdeposer blevet umådeligt populære indenfor meget kort tid, og derfor gælder det om at få fat i en med det samme, hvis man vil redde sin nattesøvn som nybagte forældre.

En bæresele – en moderne fars varemærke


En tredje og sidste ting som man bør anskaffe sig, hvis man skal være far er en bæresele. Det er med tiden blevet det moderne symbol for den moderne far at gå rundt med sit barn i en bæresele og selvom det ikke altid ser super tjekket ud, så er det både en praktisk og nem måde at transportere sit barn fra a til b, imens man kan holde øje med det. Der findes dog et stort udvalg af forskellige bæreseler, så i denne forbindelse er det bedst at gøre et grundigt forarbejde og finde en sele der både sidder godt for barnet og for faderen. Her vil det dog oftest være barnets vægt der er afgørende for, hvilken sele der passer bedst.Lørdag d. 26 november 2016 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: