Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

De perfekte gaveidéer til kvinden i dit liv


Kategori: Krop og velvære

En eller trist og grå februar måned kan hurtigt blive lyst op med lidt forkælelse
En eller trist og grå februar måned kan hurtigt blive lyst op med lidt forkælelse. Der behøver ikke altid at være en specifik årsag til, hvorfor man gør noget godt for andre som fødselsdage, månedsdage og jul – nogle gange er de bedste gaver dem, man giver, når personen mindst forventer det. Måske har du en kæreste, som fortjener en glædelig overraskelse? Her er nogle idéer til at glæde hende med en gave.

Boliginteriør


Måske har din kæreste længe gået og ønsket sig noget til boligen – eller også er du måske kommet forbi noget, du tænker kunne være lige noget for hende.
Boliginteriør er heldigvis en bred kategori, og der er et hav af muligheder. Det kan være, hun samler på Royal Copenhagen, eller at hun mangler en blender til at lave de lækre daiquiris, hun længe har ville lave med pigerne.
Det kan også være nogle fine HAY pudder til sofaen, er det, der mangler, eller hun har ønsket sig en fjerlampe for at sætte et fint, feminint ’touch’ på boligen.
Pynteting som små planter, stearinlys og tæpper er også ofte noget, de fleste kunne tænke sig mere af i deres bolig for at skabe hygge. Der er ingen grænser for, hvad du kan finde på.

Tøj, tøj og atter tøj


Tøj er og bliver et sikkert hit, når der skal købes gave til kæresten. Det er noget, enhver kvinde kan bruge mere af, og man kan derfor sjældent gå galt i byen her!
Du kan hurtigt gå i hendes klædeskab for at lure diverse størrelse alt efter, om det er tøj fra Gestuz eller Ganni, du vælger at købe tøj fra. Heldigvis kan tøjet altid byttes, hvis det alligevel ikke skulle passe hende, og så har hun stadig mulighed for at købe det, hun lige præcis kunne tænke sig.
Det kan også være, du skal holde øje med, hvad hun ønsker sig, næste gang I går ud og kigger på tøj sammen. Tager hun en kjole ud fra tøjstativet men synes alligevel, den er lidt for dyr, kan du overveje at købe den en anden dag, du ikke går rundt med kæresten. Herved er du sikret, at det faktisk er noget, hun er interesseret i.

Forkælelse af det ydre


Lidt forkælelse er også svært at ramme forkert med, og mange kvinder elsker dette. Det kan hurtigt løbe op i et større beløb, når man selv skal købe det, så at få det i gave, vil helt sikkert glæde hende.
Måske er det noget make-up, en ny parfume eller neglelak, hun fortjener, og som du tænker, hun vil blive glad for.
Det kan også være en god behandling, er det, du føler vil være perfekt til hende. Måske en afslappende massage vil være passende – eller en parmassage, hvis du også gerne selv vil forkæles lidt. Det kan også være, hun længe har snakket om at få lavet noget som eksempelvis botox eller få en behandling mod karsprængninger eller pigmentforandringer. Der er mange muligheder, og selvom du ikke føler, hun har brug for disse, kan det være lige netop det, hun vil sætte stor pris på.

Personliggør gaven og glæd hende


Det kan for mange virke lidt plat og grænseoverskridende, men ikke desto mindre er det noget, hun vil sætte stor pris. Et personligt brev, hvor du har sat dig ned og skrevet de ting ned, du ikke lige får sagt i hverdagen, er en rigtig god gave. Nogle gange kan det være meget fint at få sat ord på den lykke, man føler, at man oplever med sin kæreste - både for hendes men også din egen skyld.
Er det lidt for meget for dig, er der heldigvis også masser af andre muligheder for at få hendes ansigt til at lyse op.
Billeder fra diverse oplevelser og ture har det med at ligge på telefonen sammen med flere hundrede andre. De bliver hurtigt glemt og sjældent kigget på. Det er super ærgerligt, at man ikke oftere har billederne fremme, så man hurtigt kan kigge på dem og tænke tilbage på de gode tider og sjove oplevelser. En oplagt gave er derfor at lave en personlig fotobog med jeres allerbedste minder sammen. Det vil helt sikkert sætte et smil på hendes læber, at hun kan kigge tilbage på hyggelige stunder fra ferier og arrangementer. Mange hjemmesider gør det nemt for dig at lave sådan en bog hurtigt og billigt.
Du kan stille og roligt gå i tænkeboksen og begynde at overveje, hvad hun vil sætte mest pris på. Der er heldigvis et hav af muligheder, og du kan snildt finde noget, som hun vil sætte et stort smil på hendes læber.
Mandag d. 20 februar 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: