Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Tips til manden med god stil


Kategori: Mellem mænd

I det senmoderne samfund er forvirringen total omkring, hvad du kan tillade dig at have på, og hvad der simpelthen er utilgiveligt. Før i tiden var det meget mere klart. Der var simpelthen kun en eller to stilarter, du kunne vælge imellem. Sådan er det bestemt ikke længere.




Du kan derfor let havne i en fælde, hvor du tror noget er vildt smart, som simpelthen aldrig burde være blevet opfundet. Det skal en rigtig mand selvfølgelig ikke have noget af. Læs derfor videre i det følgende og få inspiration til, hvordan en rigtig mand klæder sig.

Fokus på førstehåndsindtrykket


Det er ikke så meget beklædningen, men det er simpelthen så vigtigt, at du lige skal vendes. Enhver mand bør have fuldstændigt styr på, hvordan man giver et godt førstehåndsindtryk. Hertil gælder alt lige fra håndtrykket til, hvilke folder man skal sætte sit ansigt i, når man kommer påbegynder de første ordvekslinger.

Man skal aldrig undervurdere, hvor langt man kan komme med et stort og ærligt smil. Slip derfor egoet. En rigtig mand er en imødekommende mand, og intet er mere imødekommende end et stort smil og et fast håndtryk. Hvis du prøver at skjule dit smil, fordi du føler dine tænder er skæve, og du på grund af tandlægeskræk ikke har fået gjort noget ved det, bør du finde en tandlæge, der ved, hvordan man skal håndtere sådan en skræk. Der er stor forskel på, hvordan forskellige tandlæger håndterer sådan en ellers presset situation.

Et ur udviser overskud og stil


Det virker underligt, at sådan en lille genstand som et ur, kan gøre så meget for din stil, men det er ikke desto mere tilfældet. Selvom uret efter telefonens fremkomst lidt har mistet sit eksistensgrundlag i forhold til funktionalitet, er det på sin vis blevet endnu mere vigtigt i forhold til æstetik.

Uret viser nemlig overskud. Det viser, at du er punktlig, som en mand jo skal være. Det er dog ikke alle ure, der er lige effektive i forhold til at udvise stil. Det kan endda give bagslag, hvis du har et ur af skrabet kvalitet. Vent hellere med at købe et ur til du har fundet det rigtige eller har råd til et godt et, i stedet for at stresse med at finde et som så ikke er særlig lækkert.

Der er dog altid mærker, du aldrig kan gå galt i byen med. Et af dem er Armani. Med Armani ure er du sikker på at få et ur, der er ensbetydende med god stil og overskud.

Vælg den klassiske tøjstil


Man kan let blive fristet til at give sig i kast med alle mulige forskellige tøjstile, men faktum er, at tøj får prædikatet ’klassisk’, fordi det holder på tværs af flere generationer og uanset den umiddelbare mode. Det viser en eller anden form for stoisk ro, at man ikke bare hopper med på, hvad der lige er moderne denne her sommer, men i stedet klæder sig i noget, der har været anvendt i mange år.

Et eksempel på dette er mærket Samsøe Samsøe . Samsøe Samsøe har på meget fin vis formået at forblive meget populært uden, at det har været på bekostning af, hvad de mener er god stil.

Heldigvis spænder tøj fra Samsøe Samsøe meget bredt. De sælger både tøj til ældre såvel som unge, samt til mænd og kvinder. De har både jakker, sko, t-shirts, sko, accessories og så videre. Du skal selvfølgelig ikke fylde hele dit klædeskab op med tøj derfra, men det er muligt at lægge en rigtig god bund, som du med andre mærker kan bygge videre på.



Søndag d. 16 juli 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: