Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

En rigtig mand er på forkant med situationen


Kategori: Værd at læse

Ligestillingsdebatten har raset i mange år, og selvom den for nogle I Danmark er mere eller mindre uddebatteret, er den helt klart stadig relevant at diskutere. For selvom debatten har været uundgåelig og nødvendig – og stadig er det – har den for mange også resulteret i en uafklarethed i kønsrollepositionen.
Det har for mænd betydet, at man ikke er helt indforstået med sin kønsrolle. Hvor vi før i tiden havde en helt klart defineret kønsrolle: Vi skulle skaffe føde på bordet og beskytte vores familie.
I dag har vi mange flere ansvarsområder. Nogle ting ændrer sig dog aldrig, og faktisk er der ikke så meget forskel på i dag som dengang, som mange går og tror. Det der følger giver dig indsigt i, hvad en mand skal kunne i et moderne samfund.

Boligsituationen


Boligen er en af de vigtigste forudsætninger for et godt liv. Det er der, hvor familien kan slappe af og lade op til dagens gøremål. Hvis tingene kører derhjemme, og man er tilfreds med, hvor man bor, så er der en stor chance for, at man også er tilfreds med sin tilværelse på et mere overordnet plan.
Du skal derfor som mand tage teten for, at man har et godt sted at bo. Det er dog ikke altid så nemt at finde et godt sted. Specielt hvis man bor i storbyerne København og Aarhus. Heldigvis er der med digitaliseringen kommet mange flere muligheder for at finde sin bolig.
Man kan på diverse sociale medier melde sig ind i grupper, hvor potentielle boliger bliver udbudt. Derudover kan du registrere dig som grupper på andre platforme. Det kan blandt andet være på boligportalen. Hvis du skriver lejebolig i Aarhus på boligportalen, vil der komme en masse mulige boliger op for dig og dine familie. Hvis du står i en utilfredsstillende boligsituation, kan du benytte dig af den fremgangsmåde.

Det helbredsmæssige


Der er desværre en tendens til, at mænd undlader at gå til lægen, selv hvis vi har en eller anden fornemmelse om, at der er noget galt. Det er dog meget umandigt. Man er ikke meget værd, hvis man render rundt i et konstant smertehelvede. Tag i stedet tyren ved hornene og få gjort noget ved det, så snart det opstår.
Alle der har haft en slem tandpine, ved hvor ubehageligt, det kan være. Hertil er der ingen undskyldninger. Gå til en tandlæge. Hvis du har fulgt ovenstående råd og har fundet en lejebolig i Aarhus, kan du jo med fordel også finde en tandlæge i Aarhus .

Forkæl kvinden i dit liv


Bag enhver stærk mand, er der en stærk kvinde. En rigtig mand forstår, hvor vigtig ens udkårne er. Han tager hende ikke for givet og behandler hende derefter.
Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal føje hende i alt. Men det betyder, at du i størstedelen af tiden, skal få hende til at føle som en dronning. Det er der mange måder at gøre på. Først og fremmest skal du behandle hende med den respekt, hun fortjener. Respekt er generelt set et nøgleord i et godt forhold.
Derudover skal du forstå, at kvinder elsker at blive forkælet. Du skal, selvom I har været sammen længe, forstå vigtigheden af at kunne slå benene væk under hende. Det kan du blandt andet gøre ved at overraske hende. Hertil skal du planlægge en dag, hvor alt bare er arrangeret. Du skal give hende et par flotte kjoler at vælge imellem, så hun føler sig dejligt tilpas, og så skal I ellers bare derudaf. Hvad I mere præcist skal gøre, er op til dig, da det er dig, der kender din kvinde. Men det skal være specielt og personligt.
Torsdag d. 10 august 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: