Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

En rigtig mand går op i krop og sundhed


Kategori: Mellem mænd

Det kan ikke være rigtigt, at der er klart og tydeligt ideal for, hvordan kvinden skal se ud, men at dette ikke gælder for manden. Vi er kommet så langt i ligestillingsbevægelsen, at dette ikke burde være tilfældet, men sådan er det desværre.
Ud med ’dad bod’. En mand skal selvfølgelig også gå op i deres krop og den dertilhørende. Både for deres kvindes skyld, men også for deres egen. Mænd bliver yngre end kvinder. Noget af det er genetisk, men noget af det er altså fordi, at mænd ofte ikke passer ordentligt på sig selv. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan du kan få en sund og veltrænet krop.

Spis sundt


Såkaldte selvudnævnte ’fitness guruer’ prøver at tage patent på, hvad der er rigtig og forkert i træningsindustrien. Mange af dem gør det væsentligt sværere end, hvad det egentlig er. Ved at gøre det sværere at gennemskue, behøver folk dem netop i sådan en grad, at de gider at købe deres produkter og høre på deres råd.
Lad dig ikke snyde. Det er faktisk nemmere at spise sundt end som så. Meget kort fortalt handler det egentlig bare om at spise varieret. Hvis du vil tabe dig, skal du forbrænde flere kalorier, end du indtager og vice versa. Mærk efter i din krop. Hvad føles godt, og hvad føles knap så godt? Det føles formentlig godt at spise en masse grøntsøger og knap så meget fedt og fastfood. Dertil ikke sagt, at du ikke må spise fedt og fastfood. Det skal bare, som næsten alt andet, gøres med måde.
Når man har travlt med alle af livets mange gøremål, er det dog ikke altid lige nemt at indtage alle de vigtige vitaminer og mineraler. Dertil er det en god idé at supplere med forskellige former for kosttilskud. Et godt eksempel er magnesium. Det er svært at indtage nok magnesium på normal vis, og eftersom stoffet er vigtigt i forhold til at evne at falde til ro og få en bedre søvn, er det et vigtigt stof.

Træningens betydning


Det kan ikke understreges, hvor vigtigt det er at få trænet. En tommelfingerregel lyder på, at du får syv timer ekstra levetid for hver ene time, du får trænet. Det er ikke så let. Desværre mister rigtig mange deres træningsmotivation over tid.
En hemmelighed til at holde motivationen er at udarbejde et overordnet mål og en masse delmål. Et overordnet mål kan være at tage mere muskelmasse på. I så fald skal du melde dig ind i et fitnesscenter og løfte tunge vægte.
Når du vil tage muskelmasse på, handler en stor del af det om kalorier og proteiner. Du skal helst indtage proteiner, der svarer til det dobbelte af din vægt i gram. Det vil sige, hvis du vejer 90 kilo, skal du indtage 180 gram protein om dagen. Ligesom med magnesium, er det svært at indtage naturligt, hvorfor det for eksempel er god idé at benytte sig af produkter fra Bodylab . Det kan være proteinshakes – barer.

Klæd dig med stil


Det er selvfølgelig meget subjektivt, hvad god stil er, men der er dog nogle overordnede linjer, du kan følge. God stil er det, der holder sig på mode over længere tid. Ikke bare lige en døgnflue. En flot skjorte med et godt fit vil altid være god stil.
Derudover skal du holde dig soigneret og se sådan ud. Det kan godt være af et stort hipsterskæg er på mode, men det er altså ikke god stil. Du kan sagtens have skæg, men holder det veltrimmet. Hvis du har et stort skæg, bør du derfor finde din skægtrimmer frem fra skabet og få det fjernet hurtigst muligt.Torsdag d. 10 august 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: