Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Planlæg en succesfuld polterabend


Kategori: Værd at læse

Der står en polterabend for døren og I skal finde ud af, hvad I skal bruge dagen på, så gommen er klar til at sige ’ja’ i kirken.
Der står en polterabend for døren og I skal finde ud af, hvad I skal bruge dagen på, så gommen er klar til at sige ’ja’ i kirken.
Hvis I mangler en god ide til jeres polterabend, så kan I her få gode tips og ideer til at arrangere en succesfuld oplevelse for både jer og gommen.

Vælg aktiviteter ud fra gommens interesser


Der findes ikke én skabelon for, hvordan en succesfuld polterabend skal forløbe. En polterabend skal passe til gommens interesser, og det er vigtigt at I som vennerne planlægger en dag, der passer til hans forventninger. Hvis gommen ønsker en dag fyldt med forskellige aktiviteter ude i naturen, så er det dét I gør og hvis gommen ønsker at blive pløre fuld og feste hele natten, så skal I planlægge dagen derefter. Disse to kan selvfølgelig også kombineres. Det vigtigste er bare at gommen synes at dagen er en succes.

Fastsæt et forudbestemt budget


Inden i begynder at planlægge polterabenden er det vigtigt, at I allerede her aftaler budgettet for dagen. En polterabend kan godt blive dyrt, og det er vigtigt, at I alle er enige om, hvad I vil give på dagen. Det traditionelle beløb pr. person afhænger selvfølgelig af jeres forventninger, men det lægger normalt mellem 500-1000 kr. pr. deltager.

Vælg aktiviteter hvor alle kan være med


Når i skal vælge aktiviteter, så skal det være noget som I kan være fælles om. Gode ideer til aktiviteter på dagen kan være at besøge en eventhall, spille lasertag, leje en båd eller at besøge en klatrepark , hvor man får overskredet sine grænser. Det er kun fantasien, der sætter grænser hvor, hvad I kan lave denne dag.


Onsdag d. 20 september 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: