Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Forbered dig til en date som en mand


Kategori: Mellem mænd

Du har måske prøvet det før: Du har mødt en sød pige, som du helt elegant, har inviteret hjem til en hyggelig middag.
Du har måske prøvet det før: Du har mødt en sød pige, som du helt elegant, har inviteret hjem til en hyggelig middag. Ugen op til denne aftale er du fyldt med spænding og kan ikke vente, men så kommer dagen pludselig. Tankerne flyver rundt i hovedet, hvilket hurtigt omdannes til en følelse af nervøsitet, usikkerhed og ikke mindst fortrydelse. Frygt ej, det er helt naturligt og er blot et tegn på, at du går op i at vise den bedste side af dig selv. Til dette har vi ét råd, som der dog ligger en del bag: Tag det som en mand. Der er mange måder at gøre dette på og vi vil i denne artikel komme ind på de mest essentielle.

Slå koldt vand i blodetEt af de største turn offs i kvindekønnets sorte bog (sådan en findes med stor sandsynlighed) er mangel på selvtillid. Det er de færreste piger, der vil føle sig tilpas i en mands selskab, hvis troen på ham selv tydeligt er fraværende, men at slå koldt vand i blodet og inkorporere denne selvtillid er naturligvis nemmere sagt end gjort.
En god start er noget så simpelt som ”bare” at være sig selv. På denne måde ved du, hvor du har dig selv og kan derfor beholde roen i sindet. Når din date ringer på døren, tager du en dyb indånding og håndterer hendes selskab, som du ville gøre det. Der er ikke nogen grund til at prøve at opføre sig som nogle, man ikke er. Spørger man enhver pige, hvad en af det mest attraktive ved en mand er, så vil de blandt andet svare, at det er, når manden hviler i sig selv. Det mest positive ved dette er, at du kan forsikre dig om, at det er dig, hun i sidste ende har mulighed for at blive vild med og ikke en falsk version af dig.
Når dette er sagt, så er opførsel og personlighed to forskellige ting. Heri ligger det, at du naturligvis ikke skal agere på samme måde som med drengene en til Fifa aften ”fordi det er sådan, du er”. Når du har damebesøg er der andre boller på suppen, hvorfor du skal finde den pæne side af dig selv frem og stole på netop den.

Klæd dig ordentligt påNår du kommer til det tidspunkt på dagen, hvor du skal vælge påklædning, er det vigtigt at have denne selvtillid med sig i baghovedet. Med beklædning, som du føler dig tilpas i, er det utrolig meget nemmere at udstråle en tro på sig selv. Find derfor din pæneste skjorte frem, stryg den og bær den som om, at der ikke findes et stykke tøj i verden, som du ser bedre ud i. Denne udstråling vil din date spotte øjeblikkeligt.
Derudover skader det på ingen måde at gå op i detaljerne. Et eksempel hertil er, i det perfekte tilfældet af at hun bliver natten over, at droppe silke boxershortsne, som du fik til din 14-års fødselsdag og i stedet køre noget mere stilsikkert og modent, som står godt til hendes Calvin Klein undertøj .
Hvis du er typen, der går meget op i dit udseende og finder selvtilliden frem på denne måde, vil ting som eksempelvis en tandblegning heller ikke skade, så længe du føler dig tilpas med det.

Gå i køkkenet med autoritetFordi du i dette tilfælde har inviteret en pige hjem til dig, er det simpelthen en selvfølge, at du viser dit værd i køkkenet. Hvis ikke en god hjemmelavet middag er noget, som din date forventer, at du laver, er det i hvert fald noget, som vil give et kæmpe plus i hendes bog. Gå derfor i køkkenet tidligt og gør det med autoritet og et hav af selvtillid! Hvis du ikke ligefrem er et naturtalent i køkkenet, så gør det slet ikke noget. Det er udelukkende tanken, der tæller. Hvis hun kan se, at du har gjort dig umage med kokkereringen, er det kun sjovt, hvis det ender med at smage dårligt.
Opdækning af spisebordet er også værd at tænke over, da det er her, I skal bruge meget af aften (men forhåbentlig ikke hele aften). Læg derfor sjæl i det, tænd stearinlys, fyld rødvinsglassene op og sæt prikken over i’et med hvad end du kan finde på, om det så er dækkeservietter eller noget helt andet.

Forhåbentlig har du nu fået nogle værktøjer, som du med fordel kan anvende til at fuldføre din date. En date skal nemlig ses som en udfordring og som man siger: En rigtig mand siger aldrig nej til en god udfordring!Tirsdag d. 17 oktober 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: