Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Kan mænd også få fjernet hår permanent?


Kategori: Mellem mænd

Mange mænd har store problemer med uønsket hår på kroppen, men det er ofte et emne, der er tabubelagt blandt mænd. En permanent hårfjerning kan gøre hverdagen bedre for mange mænd og spare tid på både barbering og voksbehandlinger.
Mange mænd er i dag generet af uønsket hår på kroppen, men det er stadig tabubelagt at tale om. For mange mænd er det et stort problem, at de skal leve med hår på uønskede områder, og det kan i værste tilfælde ødelægge deres selvværd.
Dog er der en løsning på problemet, og det er at få en permanent hårfjerning på området. Når man vælger denne behandling, så slipper man for barbering og voksbehandlinger, som kan være hårde ved kroppen i længden.
Mange mænd vælger i dag denne løsning, fordi de enten har lange hår, mørke hår eller hår, der bare sidder et sted på kroppen, hvor de er meget synlige. Dog taler de ikke om det med deres venner.
Der er intet galt i, at man som mand går op i sit udseende, og især ikke i det samfund vi lever i. Permanent hårfjerning kan give mere tid i hverdagen til andre ting, og det er med til at lette de daglige rutiner. Mænd kan faktisk være bedre kandidater til laser hårfjerning end kvinder, da det er en fordel, hvis man har mørke hår, fordi de er nemmere at fjerne.

f


Torsdag d. 19 oktober 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: