Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Første låge åbnes!


Kategori: Mad og drikke

Er du klar til at tage med på en rejse med rundt i rommens verden? Så skal du se med her!
Med 24 Days of Rum julekalenderen fra 1423 får du en romjulekalender med 24 mini flasker af 20 ml. 24 Days of Rum er som en romskole, hvor du både vil opleve berømte rumbrands samt ukendte og helt unikke rom, som kun findes i denne kalender! Det gør indholdet helt specielt og uundværligt for enhver romnørd!

Så blev det endelig første december, og vi åbner første låge i 24 Days of Rum kalenderen. Først åbner vi den store låge øverst, og her fisker vi et smageglas ud.

Der efter åbner vi låge nummer 1, og her finder vi en glasflaske med 2 cl rom.Rommen bag låge nummer et er Ron Esclavo XO. Det er en dominikansk rom på 42% lavet efter en 23 års solera metode. Det er en lækker sag med krydret duft af vanilje og karamel. Smagen er blød, dog med et lille bid fra de 42% alkohol. Den smager sødt, med vanilje, honning og karamel noter. Den har en lækker krydret finish, en rigtig god start på december.Resten af lågerne vil være en overraskelse for dem som har et eksemplar af den lækre kalender stående. Vi glæder os i hvert fald til resten af december :-)


Fredag d. 1 december 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: