Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Lys op i de kolde vintermåneder


Kategori: Gadgets

Når man er på udkig efter en billig lommelygte som, svarende til prisen, skal kunne kunne lave en flot lyskegle og holde til at man bruger den i vildmarken, så er lommelygten fra Owlbite et godt valg i forhold til prisen.
Nu hvor vinteren nærmer sig, og mørket allerede ligger sig over os fra kl. 16.00 er det dejligt hvis man kan lyse ordentlig med en lommelygte. Lommelygten som her skal testes er en lommelygte fra producenten Owlbite.

Den er lavet i let fly aluminium som gør den særdeles slidstærk. I forhold til prisen er materialerne lækre, kontakten er kontant og zoom-funktionen er smooth. Den fylder ikke særlig meget ca. 15 cm – og kan nemt være i lommen. Den er stødsikker, vandafvisende,

Den er udstyret med en meget brugbar lyskegle som man får når der er zoomet helt ud, det er ret lækkert når man skal gå rundt i mørket. Det giver en mulighed for at orientere sig hvor som helst, med det kraftige LED lys. LED lampen har en levetid på op til 100.000 timer. Det er en meget pålidelig lygte og den er utrolig praktisk og anvendelig med 5 lysfunktioner og zoom fra bred lyskegle til stram projektør.

Du kan se lommelygten her: www.militar.nuOnsdag d. 29 november 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: