Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

4 tips til at give din forretning et boost


Kategori: Mellem mænd

Er du iværksætter, selvstændig eller leder i en virksomhed, så kender du helt sikkert til følelsen af at ville optimere din forretning. Der er ikke en entydig måde at gøre dette på, da det afhænger hundrede procent af hvor du er som virksomhed. Men der dog en række grundlæggende ting, som næsten altid vil kunne gavne din forretning.
Derfor får du her 4 tips til, hvordan du kan give din forretning et boost, således at du kan nå dine målsætninger hurtigere end aldrig før.

1. Gør det til en fornøjelse at være på arbejde


Når din alarm ringer klokken 06:00 mandag morgen, skal den første tanke der rammer dit hoved helst være ”Jeg glæder mig til at give den gas på arbejdet i dag!”. Dette hænder dog sjældent for langt de fleste, da søndagens skønhedssøvn ofte gør mandag til dit værste mareridt.

Selvom man nok altid helst vil slukke vækkeuret igen, når det ringer mandag morgen, så kan du dog godt vende situationen en smule. Sørg eksempelvis for, at din arbejdsplads har en god kaffemaskine, at din computer velfungerende og ”up-to-date” samt at du sørger for at få en god frokost hver dag. Ting som disse kan ikke flytte bjerge og gør dig ikke til millionær på en dag, men de skulle gerne sørge for at det gik lidt hurtigere.


2. Anskaf dig et lyn-hurtigt internet


I forlængelse af ovenstående, er der en ekstra ting du kan anskaffe dig, for at få arbejdsdagen til at køre mere på skinner – nemlig hurtigt internet. For der er da intet værre i en travl hverdag end at vente på utallige hjemmesider, der loader i sneglefart.

Når det kommer til internet, har du hundredvis af muligheder – tænk bare på de endeløse opkald fra teleselskaber, der kan tilbyde dig den ene pakke efter den anden. Det gælder derfor om at undersøge dine behov, samt vurdere hvor mange mennesker der dagligt skal benytte internettet. Men hvis du er typen, der ikke går ned på udstyr, så vil du aldrig gå galt i byen med fibernet , som på nuværende tidspunkt er den ubetinget hurtigste forbindelse, du kan anskaffe dig.


3. Tag et leder- eller erhvervsrelateret kursus


Selvom du måske har gennemført en bachelor- eller kandidatuddannelse på et af landets universiteter, så kan du stadig lærer meget mere. Dermed ikke sagt, at du behøves at opgradere din uddannelse med hverken en kandidat eller en MBA uddannelse.

Der findes nemlig mange danske kursusudbydere, som har hvert deres fokus inde for det brede term vi kender som ”business”. Her kan du tage både korte og lange kurser inden for alt fra kommunikation til projektledelse – og måske dine medarbejdere heller ikke ville tage skade af et kursus inden for deres område i virksomheden? Eksempelvis kunne du tage et kursus hos Tack , som har nogle af markedets bredeste uddannelsesprogrammer.

4. Få en investor eller sparringspartner på dine projekter


Iværksætteriet ses overalt i vores hverdag, hvor den ene efter den anden virksomhed kommer med innovative idéer og projekter, som skulle ændre den måde vi lever vores liv på. Forskellen på dem der får succes og dem der ikke gør er ikke altid pengene, men derimod også i høj grad de personer, som er med på projektet. Selvom du kan lære dig til meget, kan det i nogle tilfælde også være en god idé at erkende andres talent og kompetencer.

Derfor burde du overveje, om dit næste projekt i din virksomhed skulle være med en Business Angel på sidelinjen. Investorer og Business Angels har en helt særlig egenskab, som skyldes deres brede erfaring inde for iværksætterfaget, hvor projekter, planer og risiko er dagligdag.


Der er selvfølgelig ikke et entydigt svar på, hvilke af ovenstående ting, som du burde overveje at implementere i din virksomhed. Men såfremt det hele ikke kører som planlagt, og du er i søgen på optimering, så kan du tage udgangspunkt i de ovenstående 4 tips.Fredag d. 1 december 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: