Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Den rette belysning i herreværelset


Kategori: Mellem mænd

Ordet indretning får mange mænd til at gå i panik, fordi det i mange tilfælde betyder, at der bliver sat større fokus på rummets udseende end funktionalitet. Mange mænd er meget funktionelle og ønsker, at deres ”mandehule” også emmer af denne kvalitet. Derfor har vi set på belysning til hjemmets mandige rum.
Mange mænd er af den overbevisning at funktionalitet og design ikke spiller godt sammen, da de tror at disse to begreber arbejde imod hinanden. Det er dog ikke tilfældet, da mange designere i dag har funktionaliteten i fokus. Lamper kan nemlig findes i design, der er både praktisk, råt og hvor der er lagt vægt på den håndværksmæssige finish, der ofte appellere til manden. Det skal helst ikke blive for pyntet, men samtidig må det gerne komplimentere resten af rummet.

Det klassiske herreværelse


Du kan give herreværelset ekstra klasse ved at vælge en klassisk designerlampe, der aldrig går af mode. Afhængigt af, hvad dit herreværelse indeholder, og hvad du laver derinde, så er der selvfølgelig forskellige udtryk som dit værelse skal emme af. Du går dog aldrig helt galt i byen, hvis du satser på en designerlampe, der viser, at du har styr på dine sager uden nødvendigvis at følge den nuværende modetendens.
Et herreværelse har ofte meget tunge møbler, og det kræver at lyset er med til at skabe den helt rette stemning. Hvis du bruger herreværelset til at spille poker med vennerne og drikke noget whisky, er det vigtigt at lyset også skaber denne stemning. I dette tilfælde giver det god mening, hvis du vælger en mere dæmpet belysning med eventuelt nogle store glødepærer og en standerlampe ved sofahjørnet.

Herreværelset til drengerøven


Noget af det, der også er kendetegnet ved et herreværelse, er det klassiske fodboldbord eller pool bord. Hvis du har det i dit herreværelse, så kræver det noget lys, der giver de bedste vilkår til spillet. Det er vigtigt, at lyset ikke er for skarpt, men dine venner skal også kunne fokusere på spillets gang.
Det kan også være, at du har et stort fjernsyn, hvor I altid ser fodboldkampene. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt at lyset skal kunne dæmpes, når den store kamp spilles.
Uanset hvordan du har indrettet dit herreværelse, er det en god ide at bruge LED-pærer i dine nye lamper. En glødepære holder cirka 1000 timer, mens en LED-pære ofte holder ca 15000 timer. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle skifte pære hele tiden. Som de fleste mænd, så vælger du nemlig den nemme og billige løsning. Find belysning hos LED King , hvor de sælger LED pærer i mange forskellige modeller. Der er en pære til netop dit behov.Onsdag d. 24 januar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: