Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Ure


Kategori: Mellem mænd

fra den funktionelle til den modebevidste forbruger
Tidligere var den typiske ur køber en mand der ville have et dyrt og funktionelt ur. Dette er i dag langt fra sandheden, for på trods af, alle stort set har en mobiltelefon, hvor man hurtigt kan finde ud af hvad klokken er, har armbåndsure de seneste år oplevet en enorm vækst. Ure er blevet til et modefænomen, og mange skifter nu hyppigt sit ur ift. det tøj de har på. Dette er muligt da den store efterspørgsel efter armbåndsure, har skabt en enorm konkurrence blandt de eksisterende urfirmaer, og priserne er derfor presset i bund, for at være konkurrencedygtige.
Det er let at finde ure, der opfylder de funktionelle behov med et smart design til omkring 1.000kr. En virksomhed som forhandler et bredt sortiment af armbåndsure i dette prisleje, er den danske hjemmeside www.DitUr.dk her har man specielt fokus på armbåndsure, der følger de nyeste trends i branchen. Skandinaviske ure oplever lige nu en enorm efterspørgsel, pga. deres moderne og minimalistiske design, kombineret med en høj kvalitet. Et eksempel på dette er det danske brand About Vintage, som er et forholdsvist nyt urmærke fra år 2015. Ideologien for About Vintage, er at når både kunden og uret er blevet vintage skal uret lede tankerne tilbage til de gode tider hvor uret har siddet på armen. Denne ideologi, har taget de største modebyer med storm, da urene i dette øjeblik forhandles i Paris, New York, London, Zurich samt København. Urene kan ses her . Umiddelbart, kan det virke uoverskueligt at bladre igennem det brede sortiment, men hjemmesiden har en smart funktion, der gør det muligt, at filtrere igennem sortimentet efter kundens behov. Jeg fandt dette About Vintage ur, ved at sortere efter pris, størrelse og farve. Det tog derfor ingen tid, at finde frem til det ur, der lige præcist var skræddersyet efter mine behov.Prøv selv .
Der er ligeledes kommet en enorm efterspørgsel efter armbånd, da de er med til at styrke det overordnede look, dog ikke nødvendigvis ved at erstatte selve uret, men ved at fungere som et samspil, så de komplimenterer hinanden. Urforhandlere har derfor typisk også et udvalg af trendy og unikke herrearmbånd til den stilbevidste mand. Og der forhandles derfor ligeledes armbånd til mænd i forskellige materialer, lige fra læder til rustfrit stål, hvilket giver rig mulighed for at finde lige præcis det armbånd, som komplimenterer og passer din stil .
Det er anbefalelsesværdigt at sikre at man får mest muligt, ud af sine ure, ved at opbevare dem på en sikker og elegant måde, så den oprindelige stand opretholdes. Der er en række flotte opbevaringsløsninger til stort set alle typer armbåndsure og alle behov. Fx er der urkasser som også kan bruges til eksklusiv fremvisning, med glas rude i låget på urkassen. Hos Ditur.dk . finder du et stort udvalg af urbokse, urkasser, urskrin, watchwinder og mange andre opbevarings muligheder til dine ure og smykker.
Torsdag d. 8 februar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: