Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3981 har stemt.

Om sitetBOSSMAN er et mandemagasin, som kun findes på nettet.
Idéen med at skabe det sted, du sidder og ser på nu, er efterhånden gammel, men det er først nu, idéen bliver realiseret.

BOSSMAN kom til verden på 3. sal
BOSSMAN blev født torsdag den 3. maj 2002. Det var den dag navnet blev vedtaget og købt hos Speednames. Dog gik sitet først i luften torsdag d. 20. juni 2002 - der var lige en del, der skulle kodes og nogle artikler, der skulle skrives ;-)

Ideen
Ideen med BOSSMAN er at skabe et sted på nettet, hvor mænd dels kan finde inspiration til dagligdagen og dels kan være med i et fællesskab.

Anderledes
BOSSMAN er et lidt anderledes magasin for mænd, da vi forsøger at dække bredere end de normale mandemagasiner og er knapt så meget nogle drengerøve som nogle af de andre mandemagasiner, som kun findes på nettet - klik dig rundt på sitet, så oplever du, hvad vi mener.

Samarbejdspartnere
Vi tror på, at det er sundt at indgå samarbejde med andre, da man ganske enkelt ikke kan alting selv. Så hvis du som privatperson mener, du kan bidrage med et eller andet, det kunne f.eks. være som skribent, hører vi meget gerne fra dig. Måske har du en virksomhed eller et website, og du mener, at vi kan bytte med noget eller tilføre hinanden værdi ved et samarbejde, hører vi også meget gerne fra dig! Se vores kontaktoplysninger her.

Personlig oplysninger
Vi (BOSSMAN.dk) bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.Nyeste debatindlæg