Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3981 har stemt.

Frivillig Skribent?Har du en journalistaspirant i maven, og brænder du for at skrive?
Kunne du tænke dig at producere indhold til BOSSMAN?
- så er det måske dig, vi har brug for!

Hvem kan blive skribent?
Det kan du, hvis du føler, du har lidt tid i overskud til at producere én eller flere artikler. Om du har lyst til bare at skrive en enkelt artikel, fordi der er et eller andet, der virkelig ligger dig på sinde, eller du har lyst til skrive artikler løbende, er op til dig. Vi har ikke noget problem med, at det kun bliver til en enkelt artikel. Det kan også være, at du er ekspert indenfor Internet, løbesko, biler eller noget helt andet, og du ønsker at dele din viden med os.

Kvalitets indhold
Kommer alle artikler på? NEJ! Her på BOSSMAN ønsker vi at holde en vis standard, så hvis du sender en artikel, som vi vurderer som ikke egnet, vil vi tillade os at tage den fra. Naturligvis vil du i givet fald høre om det, og du vil også få en begrundelse for, hvorfor vi har valgt den fra - men selvfølgelig skal der også være plads til noget sjovt, plat, tankevækkende, ironisk og... ja kort sagt alt det der hører til den mandige verden.

Krav
Udover, at vi forventer indholdet er i orden, stiller vi også krav om, at vi vil vide, hvem du er, dvs. vi ønsker at vide dit navn, adresse, telefonnr. samt mailadresse. På artiklen skal dit navn fremgå, også gerne din e-mail men det er valgfrit.

Økonomi
Ikke nok med at vi stiller en masse krav... så er der heller ikke nogen penge i det... i hvert fald ikke lige nu. Det, der skal være drivkraften for dig, skal være lysten til at skrive og måske lysten til at se dit navn på nettet - og at andre læser, det du har skrevet. Vi tror på, at der en dag vil komme så meget økonomi i det, at vi kan betale for de gode artikler, som kommer på nettet - og på det tidspunkt vil vi naturligvis fortrinsvis vælge at bruge de skribenter, som var med i den spæde og ulønnede start.

Har du mod på det?
Er du ildsjælen, som ikke vægter økonomien mest men brænder for at skrive nogle knald gode artikler, som henvender sig til mænd, så ser vi frem til at høre fra dig!!Nyeste debatindlæg