Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3665 har stemt.

Nyhedsbrev d. 26. august 2003

Nyhedsbrev fra BOSSMAN


Kært barn, mange navne
Vi har det alle sammen med at lave slangudtryk for alverdens ting, men er der én "ting" der har fået ekstra mange navne, så må det være mandens tissemand.
Læs mere

Egen DVD-hjemmebiograf med surround
Amitech lancerer nu en komplet hjemmebiograf til DVD-film. DVD-afspilleren fungerer som CD-afspiller, forstærker, radio, digital billedfremviser og kan desuden afspille MP3-musik fra CD.
Læs mere

Gentlemanraceren
Hvis Bentley tilhængerne lå søvnløs om natten, efter Volkswagens overtagelse, har de ingen grund til bekymringer nu. Den nye Continental GT er et mesterværk!
Læs mere

Interview med Hans Joensen
Gadgetsshop.dk er en Onlinebutik, og vi har et par gange skrevet om nogle af deres ting. I denne artikel vil vi prøve at gå bag om Hans Joensen, som ejer butikken. Hvem er han, og hvad driver ham?
Læs mere

En VODKA pind...!?
Ja det er efterhånden ikke grænser for hvad man kan købe af mærkelige ting. Det sidste nye er to slikkepinde, der smager af Vodka og Tequila, men der er et lille twist i form af....
Læs mere

Tilværelsens ego-begrænsende trend
”Antallet af personer i en gruppe synes at være omvendt proportional med gruppens gennemsnitsintelligens.” Passer det også for dig?
Læs mere

Det lille land skulle have ny prinsesse
Denne lille opgave handler om et lille kongerige, der bestod af en dronning, en prins og to små prinser. Den yngste af de to små prinser var blevet giftet væk med en helt almindelig pige...
Læs mere

Dansk drag racing nærmer sig toppen
I Drag racing konkurrerer to biler ad gangen om, hvem der fra stående start hurtigst kan tilbagelægge en kvart mile svarende til 402 meter.
Læs mere


Tak for denne gang, vi ses på BOSSMAN!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.bossman.dk - sætter manden i centrum