Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3665 har stemt.

Nyhedsbrev d. 21. november 2003

Ny konkurrence på BOSSMAN


Det er efterhånden længe siden, der sidst er kommet et nyhedsbrev fra os, så der er sket meget siden sidst. Hermed følger de seneste artikler - samt vores nyeste konkurrence. Det er den vi lægger ud med.

Vind en POSTIN, en super smart opfindelse
Vi har tidligere skrevet om denne herlige opfindelse, og nu har du muligheden for at vinde den på en nem måde. Prisen for den er 695 kr. og der er tre styk på højkant.
Læs mere

Anmeldelse: De Fem Benspænd
DE FEM BENSPÆND er instruktøren Lars von Triers forsøg på at ryste veteranen og kollegaen Jørgen Leth i hans filmiske grundvold! Filmen tager udgangspunkt i en af Jørgen Leths gamle kortfilm, ”Det perfekte menneske”.
Læs mere

Bærbar DVD-afspiller med 7" skærm
Første gang jeg så denne transportable DVD-afspiller med 7" TFT skærm, blev jeg forelsket. Den var lille, smart og fræk, og den gjorde hvad den kunne for at forføre mig, det lykkes for den...
Læs mere

Nem kartoffelsuppe
Denne kartoffelsuppe er nem at gå til, den smager rigtig godt og så mætter den på en god måde. Samtidig er den billig at lave, så der er ikke noget at betænke sig på...
Læs mere

Nu Skin for men
Flere og flere mænd ønsker at gøre noget ud af sig selv, bl.a. pleje deres hud. Nu Skin for men er et bud på en hudplejeserie. Vi har testet den - og det er et rigtig godt bud!
Læs mere

Super smart opfindelse
Den ligner en vejrstation, kan sige som et vækkeur, men det er ikke nogen af delene og rigtig mange mennesker kan få glæde af den.
Læs mere


Tak for denne gang, vi ses på BOSSMAN!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.bossman.dk - sætter manden i centrum