Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3665 har stemt.

Nyhedsbrev d. 28. december 2003

Vigtig meddelelse


I vores stræben på et gøre BOSSMAN endnu bedre er der desværre sket en fejl i nat, hvor vi oploadede en ny version af BOSSMAN. Fejlen består i, at der er nogle få brugere, der har valgt ikke at modtage vores nyhedsbrev, og de er desværre blevet blandet med dem der gerne vil modtage nyhedsbrevet.

Er du en af dem, der ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, beder vi dig bekræfte det nederst i mailen - og så ellers se bort fra denne mail. Vi beklager ulejligheden!

Visuelt er der sket 4 ændringer.

MyBOSSMAN
Det er efter vores mening Danmarks bedste startside for mænd, men tidligere var det kun medlemmer, der kunne bruge den. Det er nu lavet om, således at alle kan se og bruge den og vi har lagt nogle links ind på forlods. Dog skal man være logget ind, for at kunne administrere sine egne links.
Besøg MyBOSSMAN

Debatten
Der er aldrig kommet ordentlig gang i debatten, så for at skubbe lidt til den, kan man nu finde de sidste 5 indlæg nederst på forsiden.
Se det her

Hvis man tidligere ville svare på et indlæg, forsvandt indlægget når man trykkede på "Svar på indlæg". Det var ikke helt så hensigtsmæssigt, så nu er det lavet om, så man blot kan svare nederst på indlægget.
Se det her

Nyhedsbreve
Det har vi allerede været omkring, og det er ganske enkelt, at man fremover ikke behøver at logge sig på, hvis man ikke længere ønsker at være tilmeldt nyhedsbrevet. Enten kan man afmelde sig i mailen, eller også kan man gøre det i højre side på sitet.

Til sidst vil vi blot ønske dig et helt fantastisk wauuuw godt nytår!


Tak for denne gang, vi ses på BOSSMAN!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.bossman.dk - sætter manden i centrum